Just nu söker vi ny Platschef! Är du vår nya medarbetare?

NY PLATSCHEF

På näsum betonghåltagning

Är du en ansvarstagande, relationsbyggande och drivande platschef?
Näsum Betonghåltagning är ett komplett företag när det gäller håltagnings- och rivningsarbeten. Vi utför allt inom sågning, borrning, håltagning och rivning, och i maskinparken finns moderna och väl underhållna maskiner för alla tänkbara ändamål.

Företaget utgår från Näsum i nordöstra Skåne och med filialen i Skarshult utanför Lund täcker företaget in regionerna Blekinge, Småland och Skåne på ett bra sätt. Sedan 2019 ingår Näsum Betonghåltagning i Älmby Entreprenad, vilket bidragit till att företaget har stärkt sin marknadsposition ytterligare.

Arbetsuppgifter
Som Platschef på Näsum Betonghåltagning har du det övergripande ansvaret för våra projekt och du ansvarar för att få projekten i hamn enligt angiven tidsplan. Du leder projekten från början till slut tillsammans med övriga medarbetare. Du ansvarar för ekonomisk uppföljning, projektstyrning för att nå uppställda mål inom kvalité, miljö och ekonomi. Du medverkar även vid planerings- och byggmöten. Lönsamhet och hög kundnöjdhet är viktigt i projekten.

Profil
Vi söker dig med flera års arbetslivserfarenhet som platschef inom byggbranschen.

Har du dessutom relevant högskole-/YH-utbildning och erfarenhet från håltagningsbranschen ses detta som starkt meriterande.

För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du kan skapa goda relationer till såväl medarbetare som kunder. Vi tror att du har ett starkt driv för att expandera och att föra verksamheten och projekten framåt. Din ekonomiska kunskap, din noggranna sida och ditt öga för kvalité är vinnande egenskaper i denna tjänst.

Vidare talar och skriver du svenska obehindrat och har B-körkort.

Ansökan
Löpande urval tillämpas under ansökningstiden så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

För ytterligare frågor är du välkommen att höra av dig.

Matti Karlsson, VD
matti.karlsson@telia.com
070-629 84 21

Huvudkontor
Linnavångsvägen 28
295 74 NÄSUM

Filialkontor
Skarhult 1
241 93 ESLÖV

KLCIKA HÄR för att se vår interaktiva broschyr. Här kan du se och läsa mer om vårt arbete.

Telefon kontor: 0456-200 75 VD Matti Mobil: 070-629 84 21 E-post: matti.karlsson@telia.com Arbl. Conny Mobil: 070-62 98 480 E-post: Conny.lundqvist@nasumbetong.se Område: Helsingborg, Lund & Malmö

Med över 25 år i branschen utför vi jobb i Skåne, Blekinge och Kronobergs län. 

Följ oss gärna på social media:

Copyright © Näsum Betonghåltagning | Hemsida av Webblix

Denna hemsida använder Cookies (kakor) för att försäkra sig om att du får den bästa upplevelsen av vår sajt. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta.